Garnrester - Beths galleri

Beths
Galleri
Gå til indhold
Garnrester
I sensommeren 2018 gav min svigerinde mig nogle garnrester. Det er altid rart når andre tænker på en og kan forestille sig, at jeg kan få noget ud af deres rester. På billederne her, kan du se, hvad det er blevet til. Og det glæder mig, at jeg nu bidrager til at andres håndled bliver holdt lune denne vinter: 2019.
Så er vi startet på 2. år med COVID-19. Marts 2021! Stadig hjemmearbejdende! Det sociale liv er på lavblus, når det gælder samvær på tæt hold. Vi har vænnet os til at holde kontakten pr. skype, eller udendørs samvær. Men det kan være en kold oplevelse at skulle skåle i kolde drikke, uden for, når vejret byder på blæst og under 10C.
Håber jeg med denne lille strikket sag, inspirer til løsning på, at holde kølige drikke i hånden i koldt vejr. Jeg har strikket luffen af en garnrest af 100% uld. Selve luffen er strikke på strømpepinde. Et rør der er sat samme af halvdelen af maskerne. Resten af maskerne bruges til luffens ribkant. Bunden til at holde dåsen, glasset eller kruset på plads, er hæklet. God fornøjelse!
info@bethsgalleri.dk
Tilbage til indhold