Socialt samvær - Beths galleri

Beths
Galleri
Gå til indhold
Det er ikke godt, for mennesket at være alene …

Håndarbejde  er noget jeg kan dyrke alene. I mange år, mødtes jeg med veninder, med  det ene formål, at være sammen med hinanden og vores håndarbejde. Siden  august 2014, har jeg fået nye veninder, fordi min veninde fra  folkeskolen har rusket op i traditionen med at mødes og sidde og  'nørkle' sammen. Vi kommer en gang om måneden på skift i hinandens hjem.  Efter at have delt hinandes små retter, sætter vi os med hvert vores  håndarbejde.

Det at have samvær med andre, der kan få grinet  frem eller lægger øre til den anden er prisværdigt! Selv er jeg glad for  at kunne nyde en god kop te sammen med familien og vennerne. Og for min  del, er det også stresshæmmende at have samvær med andre.

Hvor blev Flittige Hænder af?
Jeg bilder mig ind, at min mor har holdt ugebladet Flittige Hænder. Hvorfra skulle jeg ellers vide, at der en gang var et blad der hed sådan?

Ugebladet Alt for Damerne har lige fejret 70-års  jubilæum. Det fik mig til at søge efter ugebladet Flittige Hænder. Jeg  har fundet ud af, at navnet på ugebladet gled ud i 1962, idet udgivelsen  blev overtaget af Gutenberghus Bladene. Derved skiftede ugebladet navn  til Hendes Verden, som vi jo kender den dag i dag.

Hendes Verden havde 75-års jubilæum den 26. april 2012, idet det første eksemplar af Flittige Hænder udkom den 26. april 1937.
Jeg  kan således konstatere, at ugebladet Flittige Hænder ikke har  eksisteret i min levetid. Imidlertid har jeg gennem min voksen alder  jævnligt købt Hendes Verden pga. de kreative ideer bladet kommer med.
Jeg tillader mig den frihed at "udgive" nogle flittige hænder, som tilhører nogle skønne kvinder jeg er i "nørkle klub" med.
Så er sensommeren 2019 sat ind, med alt det, det giver: dejlig solskinsvejr, byger og bær. Jeg har i dag syltet brombær! Og senere i dag skal jeg hjem til en kær barndomsveninde for at nørkle. Hun samle hendes veninder, hvor vi skal have dejligt mad og bagefter sidder vi med hvert vort håndarbejder og hygger os. Selvfølgelig skal hun have en værtindegave!
info@bethsgalleri.dk
Tilbage til indhold